Over Miefra

Miefra Brandbeveiliging is opgericht in augustus 2015 door Micha Franck en ik ben gevestigd in ’s-Heerenberg dat ligt in de Achterhoek.
Na ruim 14 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt, heb ik er voor gekozen om voor mezelf te gaan beginnen. Mijn doelgroepen zijn bedrijven, instellingen, gemeentes en particulieren. Het complete brandbeveiliging gebeuren heeft mijn aandacht. Daarbij lever ik maatwerk als het gaat om onderhoud, levering van kleine blusmiddelen waaronder brandblussers en brandslanghaspels. Verder verzorg ik de nood-/vluchtwegverlichting en aanverwante werkzaamheden voor de brandveiligheid. Naast het geven van passende adviezen.

Ik ben een erkend REOB onderhoudsmonteur en streeft er ten alle tijden naar om een uitstekende service te verlenen naar mijn klanten en om veel meer te zijn dan slechts een betrouwbare leverancier van producten van zeer hoge kwaliteit.
Hierin is mijn uitgangspunt de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten om zo tegen zeer concurrerende prijzen mijn kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren.

In de praktijk betekent dit kortweg dat er aanzienlijk bespaard kan worden in uw bedrijf of organisatie op de kosten van brandveiligheid.

Ieder jaar worden de klanten door mij benaderd, zo zijn er afspraken voor een jaarlijkse of meerjaarlijkse controle en/of reparaties. Ik heb grote bedrijven, instellingen en particulieren als klant, voor elk adres heb ik een eigen looplijst.

Ik verwelkom u graag als klant.

Miefra Brandbeveiliging
Micha Franck